Gemeentegids

Vind elkaar en leer nieuwe mensen kennen

De gemeentegids of adreslijst is ons allemaal bekend, maar wat gebeurt er nu wanneer we met dit concept de 21e eeuw binnentreden? Het is soms best lastig om nieuwe mensen te leren kennen en gezichten te onthouden. Zeker binnen een gemeente waar je misschien nieuw bent, of die aan het groeien is. Een online gemeentegids kan hier uitkomst in bieden, zoek gemeenteleden op op naam of op foto. Deel en zoek eenvoudig je contactgegevens, maar dan binnen een beveiligde omgeving en niet langer meer op papier.

Ledenpagina

Bekend maakt bemind

Hoe zorg je ervoor dat nieuwe bezoekers zich snel thuis voelen? Hoe zorg je ervoor dat de drempels om op iemand af te stappen verdwijnen? Vaak is het makkelijker als een ander die eerste stap zet of een gesprek begint, toch? Wat zou er gebeuren met de onderlinge verbondenheid als hier digitaal invulling aan gegeven wordt? Stel jezelf voor op je eigen, persoonlijke ledenpagina. Wie ben je, wat heeft je hart, wie horen bij je gezin? Verpersoonlijk jezelf waardoor de anonimiteit verdwijnt en de eerste stap is gezet.

Dashboards

Alles bij de hand

Altijd en snel toegang tot gegevens die voor u persoonlijk relevant zijn? In kerkSPOT Connect heeft ieder lid zijn/haar eigen dashboard met daarop informatie die voor hem/haar interessant is. Per groep bestaat er ook een dashboard met informatie die voor de hele groep van belang is. Op deze manier kunt u snel bij alle gegevens (mededelingen, documenten, taken en agenda's) en bent u altijd en overal op de hoogte!

Notificatie centrum

Persoonlijke werkbalk met relevante informatie

Gemeenteleden worden real-time op de hoogte gesteld wanneer er binnen hun afdeling / (cel)groep een activiteit plaatsvind! Ieder lid ontvangt meldingen in zijn/haar persoonlijke werkbalk en, indien gewenst, per e-mail. Op deze manier hoeven gemeenteleden niets meer te missen, ontstaat er meer verbondenheid en heeft iedereen de voor hem/haar relevante informatie binnen handbereik!

Prikborden

Korte mededelingen en aankondigingen

Wilt u vanuit de gemeenteleiding snel een mededeling kwijt aan de hele gemeente? Of heeft u een oproep of vraag binnen de (taak)groep waar u lid van bent? Plaats het op het prikbord! Binnen kerkSPOT Connect kunt u heel makkelijk berichten delen waar anderen vervolgens op kunnen reageren of actie op kunnen ondernemen. Zijn er bijvoorbeeld zieken of mensen met een gebedsnood, maak het kenbaar op het prikbord zodat iedereen weet wat er binnen de gemeenschap leeft.

Documentenbeheer

Publiceer documenten binnen de gemeente en/of groepen

Maak documenten beschikbaar voor de hele gemeente of voor specifieke (project)groepen. Zo kunt u bijvoorbeeld liederen beschikbaar maken voor de muziekgroep, presentaties voor het beamerteam, of procedures voor het pastorale werk. Op deze manier kunt u heel specifiek de juiste informatie beschikbaar maken voor de juiste personen. En op zo'n manier dat men er altijd en overal toegang toe heeft.

Jubilea

Blijf op de hoogte van bijzondere jubilea

Iedereen vind het leuk om opgemerkt te worden en dat mensen aan je denken. Met kerkSPOT Connect wordt hieraan bijgedragen door belangrijke jubilea onder de aandacht te brengen. Wie zijn er komende tijd jarig? Wie heeft er een huwelijks-jubileum? Verstuur vervolgens via kerkSPOT Connect een digitale felicitatie om te laten weten dat je aan hem/haar denkt. Maar vergeet niet om ook elkaar fysiek de hand te schudden als je elkaar tijdens een samenkomen weer tegenkomt!