Geef bekendheid aan uw evenementen en samenkomsten

Voor zowel de leden van uw gemeente als voor de mensen daarbuiten is het belangrijk om duidelijk te communiceren wanneer er evenementen plaatsvinden (in uw kerk of gemeente). Met kerkSPOT is het heel eenvoudig middels een paar klikken uw evenementen zichtbaar te maken. Ook terugkerende evenementen hoeft u maar eenmaal in te voeren om deze vervolgens naar wens te laten herhalen. kerkSPOT zal ervoor zorgen dat het evenement op de juiste momenten gepubliceerd wordt.

Slechts eenmaal invoeren

Herkent u dat? Een evenement komt met een vaste frequentie terug in uw gemeente, maar toch moet u deze iedere maand opnieuw toevoegen aan de agenda. In kerkSPOT is het mogelijk gemaakt om een evenement eenmaal in te voeren, waarbij u het terugkeerpatroon kunt aangeven. In feite hetzelfde zoals u gewend bent met bijvoorbeeld Outlook of de Google agenda.

Online ticketservice

Geef tickets uit voor uw volgende evenement

Organiseert u een conferentie, of een ander bijzonder evenement, waarvoor u tickets wilt verkopen? Of kunnen er bij een evenement een maximaal aantal mensen in de zaal. En wilt u graag inzicht hebben in het aantal registraties? Met het online ticketsysteem binnen kerkSPOT kunt u eenvoudig en snel online tickets aanmaken voor uw evenement.

iCalendar compatible

Beschikbaar op alle apparaten

De agenda van uw gemeente wordt ook direct gepubliceerd als "iCalendar", wat inhoud dat u zichmet verschillende apparaten kunt "abonneren" op een agenda. Hierdoor kunnen de kalenders van verschillende apparaten aangesloten worden op uw kerkSPOT om zo gevoed te worden met de nieuwste informatie. Hierdoor hebben leden van uw gemeente letterlijk de laatste versie op zak!