Besloten intranet

Publiceer informatie gericht op uw leden

Het komt wel eens voor dat u informatie wilt publiceren die alleen bedoeld is voor de leden van uw kerk of gemeente. Hier kunt u veelal uw website niet voor gebruiken omdat deze publiekelijk toegankelijk is. Binnen kerkSPOT bestaat daarom de mogelijkheid om heel eenvoudig een besloten intranet op te zetten. U kunt zoveel gebruikers aanmaken als u wilt, om deze vervolgens toegang te geven tot het besloten gedeelte.

Voordelen van een intranet voor uw kerk of gemeente

Met een intranet kunt u snel en eenvoudig informatie publiceren speciaal voor de leden van uw kerk. Denk aan nieuws dat alleen uw leden en vrijwilligers aan gaat vanwege het karakter van de informatie. Neem bijvoorbeeld: adreslijsten, vacatures voor vrijwilligers, updates van die ene broeder of zuster die in het ziekenhuis ligt, gebedsoproepen, speciale studies die alleen voor leden georganiseerd worden enzovoort.

Dit is geen informatie die u publiekelijk bekend wil maken, vandaar dat kerkSPOT de mogelijkheid van een kerkelijk intranet biedt als onderdeel van het kerkSPOT abonnement. Dit alles ter ondersteuning van uw online communicatie, zowel extern als intern.

kerkSPOT Management

Wanneer u kerkSPOT Management gebruikt in combinatie met het besloten intranet ontstaan er nog meer mogelijkheden. Omdat u binnen kerkSPOT Management zelf kringen en groepen kunt samenstellen, is het mogelijk om specifieke informatie beschikbaar te maken voor één of meerdere van deze groepen. Hierdoor kunt u uw intranet nog gerichter indelen en uw leden nog specifieker van informatie voorzien. Denk hierbij aan een agenda of nieuwsvoorziening speciaal voor de jeugd of voor de ouderlingenraad.