iDeal voor Kerken & Gemeenten

Online giften en betalingen ontvangen

iDeal is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken, overal waar online betaald moet worden voor een product wordt de mogelijkheid geboden om dit direct online te doen. Kerken en gemeenten zijn weliswaar geen webshops, maar toch zijn er verschillende toepassingen te bedenken waarbij iDeal een ontzettend nuttige toevoeging is voor kerken.

Giften

Eenvoudig online giften ontvangen

Een van deze toepassingen is het ontvangen van donaties. kerkSPOT biedt de mogelijkheid voor kerken om donaties en giften online via iDeal te ontvangen. Op deze manier kunnen bezoekers van uw website heel eenvoudig een kleine bijdrage doen voor het werk dat u doet. Wist u dat steeds meer mensen op hun smartphone een app hebben voor online bankieren? Steeds meer kerken zien deze trend en bieden daardoor hun bezoekers iDeal aan als extra betaaloptie tijdens de wekelijkse collecte.

Crowdfunding

Effectief sponsors werven voor projecten

Crowdfunding is een term die de laatste jaren steeds vaker te horen is, maar eigenlijk is het een heel ouderwets principe in een nieuw jasje. Crowdfunding betekent dat je met een grote groep mensen gezamenlijk een mooi project financiert. Voorheen werd vanaf de kansel, het podium of vanuit een kerkblad een oproep gedaan tot het doen van een gift. Waarna er mensen gevonden werden die bereid waren bij te dragen aan het gemeenschappelijke doel.

Ontdek meer

Goed te weten

Belangrijkste kenmerken van online betalingen via kerkSPOT

• U betaalt slechts € 0,29 per transactie*
  • Geen eenmalige opstart- of setupkosten
  • Geen extra abonnementskosten
  • Geen technische kennis nodig, Mollie is volledig geïntegreerd
  • Alle transacties worden gratis uitbetaald

Naast iDeal is het ook mogelijk om website bezoekers te laten betalen via Creditcard, Paypal, Bitcoin, Mister Cash en sinds kort ook via automatisch incasso. Mocht u meer informatie willen over het ontvangen van giften en betalingen of over kerkSPOT in z'n algemeen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@kerk-spot.nl.

kerkSPOT is officieel